Update over onze reis naar Canada
Update over onze reis naar Canada

Update over onze reis naar Canada

Hey daar!

De afgelopen tijd was het hier even stil op de blog. Het waren spannend tijden door het corona virus. Zou onze reis naar West-Canada doorgaan of niet? We bleven ergens hopen dat alles terug de normale gang zou gaan en dat we gingen kunnen vertrekken. Maar ergens weet je dat reizen in deze tijden niet haalbaar is. Het bleef afwachten wat er zou beslist worden.

Vandaag kregen we eindelijk te horen wat er zou gebeuren. Onze reis die 17 mei zou starten gaat niet door en zal worden uitgesteld. Wij vinden het natuurlijk vreselijk erg maar beseffen wel dat dit nu de beste beslissing is. We moeten nu allemaal even focussen op gezond blijven en focussen op de strijd tegen corona. Hierna hebben we nog tijd genoeg om te reizen en naar West-Canada te gaan. Uitstel is wat ons betreft geen afstel.

Wanneer onze reis zal plaatsvinden weten we nu nog niet. De kans dat we alles omboeken naar 2021 is groot. Tegen dan zijn we een jaar verder en is het corona virus hopelijk verdwenen. Natuurlijk geven wij niet op en blijven we dromen! Dromen over West-Canada en over andere bestemmingen. Terugdenken aan vorige reizen en voorruit denken naar volgende reizen. Wij gaan sowieso naar Canada. Alleen even niet nu.

Blijf ons volgen voor updates in het Canada verhaal, onze reisartikels en bakken vol goede moed ?!

Stay safe, stay healthy!

Groeten
Daan & Hans
Always Somewhere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *