Always Somewhere
Over ons

Over ons

Welkom bij Always Somewhere, waar het avontuur altijd om de hoek ligt en de drang om te ontdekken ons drijft. Of je nu verlangt naar een ontsnapping van de dagelijkse sleur, een pauze wilt van je werk of studie, of gewoon even wilt ontsnappen aan de bouwperikelen van je buren, hier ben je thuis.

Reizen zit in ons bloed. Onze nieuwsgierigheid kent geen grenzen; we willen altijd weten wat er om de volgende hoek ligt. We zijn fervente reizigers en hebben al heel wat wonderbaarlijke plekken mogen verkennen. Reizen is niet alleen onze passie; het is onze roeping. Misschien, heel misschien, kiezen we ooit voor een leven waarin we voortdurend onderweg zijn. Maar dat blijft voorlopig een droom. De drang om te ontdekken is simpelweg te groot.

Wij verslinden dagelijks reisblogs om nieuwe inspiratie op te doen. Hoewel we graag naar verre oorden trekken, genieten we net zo veel van dagtochtjes in eigen land. België herbergt zoveel verborgen schatten, vaak ongezien door onze eigen inwoners. Met Always Somewhere willen we die schoonheid laten zien en aantonen dat je niet ver hoeft te gaan om iets prachtigs te ontdekken. Of het nu om de hoek is of ver weg, er wacht overal iets moois om ontdekt te worden.

Reizen is wat ons drijft, van de betoverende stranden van Thailand tot de adembenemende bossen van de Ardennen. Van het uitgestrekte Canada tot het bruisende Charleroi. De bestemming maakt ons niet uit, zolang er maar avonturen te beleven zijn. Stedentrips, verre reizen, daguitstapjes of gewoon een kopje koffie drinken ergens nieuws: wij omarmen het allemaal. Via deze blog nemen we je mee op al onze reisavonturen, zowel dichtbij als ver weg, maar ook op onze ontspannen dagtochtjes en koffie- en theemomentjes. Reis met ons mee en ontdek de wereld zoals je die nog nooit eerder hebt gezien!