Over ons

Iedereen wilt er wel eens tussenuit. Misschien wil je even weg van je werk of van je studieboeken. Misschien ben je het lawaai van de verbouwingen van je buren zo beu dat je even weg wil vluchten. Of misschien ben je net als mij benieuwd wat er achter elk hoekje schuilt en wil je vooral steeds nieuwe dingen ontdekken. Wat de reden van jouw bezoek ook mag zijn, je bent hier meer dan welkom.

Op ontdekking gaan was altijd al onze passie. Wij willen altijd graag weten wat er achter het volgende hoekje schuilt. We gaan enorm graag op reis en heb dan ook al veel mooie dingen kunnen zien. Reizen is echt ons ding en wie weet kiezen we er ooit wel voor om fulltime te gaan reizen. Al blijft dat voorlopig bij dromen. De drang om te reizen is bij ons groot. Wij verslinden dagelijks verschillende reisblogs voor nieuwe inspiraties op te doen. Ondanks dat we graag op reis zijn, kunnen we even hard genieten van een daguitstap in eigen land. We hebben zoveel mooie plekjes in ons belgenlandje en vaak zien we er niet eens de schoonheid van in. Daar wil we met Always Somewhere verandering in brengen. We willen aantonen dat we het niet altijd ver moeten gaan zoeken. Of het nu kortbij of veraf is, achter elk hoekje schuilt wel iets moois.

Noem het zoals je wilt maar reizen is dus wat wij het liefste doen! Van Thailand tot de Ardennen. Van Canada tot Charleroi. Het maakt ons niet uit zolang we maar genoeg dingen te ontdekken hebben. Citytrips, verre reizen, dagtrips of simpelweg gewoon even er tussenuit voor een koffie. Het kan allemaal. Via deze blog volg je al onze reisavonturen kortbij en veraf maar ook onze dagtrips of koffie/thee-momentjes :-).

Onze partner

Gebruik de code ALWAYSSOMEWHERE15 en krijg korting bij je aankoop!