Verborgen parel in Barcelona
Verborgen parel in Barcelona

Verborgen parel in Barcelona

Na de gekende bezienswaardigheden in Barcelona zijn er ook een paar verborgen parels te vinden. Zo kwamen wij terrecht bij de Bunkers van El Carmel. Wij vonden via een paar sites informatie over deze plek. Het is een niet zo gekend plekje in Barcelona maar zo hard de moeite. Je hebt er prachtige uitzichten over Barcelona en het is een plaats waar je optimaal kan genieten van de verzichten en rust. Ga je binnenkort naar Barcelona dan is El Carmel een bezoekje waard.

Als je één van de beste uitzichten over de stad wilt ervaren, zijn de Carmel Bunkers de plek om naartoe te gaan.  De voormalige bunkers, gelegen aan de voet van de stad, zijn nu een populaire ontmoetingsplaats voor mensen die willen ontsnappen aan het drukke stadscentrum en het indrukwekkende 360º uitzicht willen bewonderen ?. Ook ideaal voor een zonsondergang me dunkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *