Gastbloggers gezocht!

Always Somewhere is een beginnende reisblog die nog wat extra input kan gebruiken. Door de corona heeft onze blog lange tijd stilgelegen. Hier wil ik verandering inbrengen. Door mijn drukke baan heb ik spijtig genoeg niet veel extra tijd om artikels te schrijven. Hierdoor verschijnen er niet zoveel artikels zoals ik zou willen. En daar kan jij misschien verandering inbrengen want wij gaan opzoek naar gastbloggers!

Wij hebben always somewhere gestart als een reisblog waar wij onze tips en verhalen delen. Zonder de bedoeling om er geld mee te verdienen of persreizen te kunnen maken. Het is dus een hobby. Hierdoor is er dus geen budget om een gastblogger te betalen. Het is dus de bedoeling dat je het doet omdat je het graag doet. En omdat je graag vrijwillig je tips en tricks deelt.

Wat verwachten wij van een gastblogger:

– je bent fan van het reizen en van het schrijven!
– Je schrijft zonder fouten ?
– Je bent creatief, to the point en kan een leuk artikel schrijven dat net even anders is
– Je hebt tijd en heel veel zin om leuke artikels te schrijven voor Always Somewhere.
– Je houdt rekening met de stijl van Always Somewhere
– Je bent verantwoordelijk, zelfstandig en proactief. Hierdoor kom jezelf met ideeën voor een artikel

Ik geef je graag alle vrijheid maar help je op weg met richtlijnen. Jouw geluk en dat van de lezers staat op de eerste plaats. Hoeveel je schrijft voor de blog bepaal jezelf maar liefst op regelmatige basis. Afspraak is afspraak dus wanneer we iets afspreken kom je dat ook na.

Heb je vragen of interesse? Super leuk!

Stuur je motivatie, ideeën, eerdere artikels gerust naar ons door en dan bekijken we hoe het verdergaat ?.

Mailen kan naar daan@alwayssomewhere.be